Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

 

Seizoensproducten van Banketbakkerij van Aalst


Elke feestdag heeft zijn eigen kenmerken en daar horen producten bij die qua smaak en uitstraling het feest nog mooier maken. Met die gedachte ontwikkelen wij voor elk moment unieke creaties om het leven mee te vieren. Op onze seizoenspagina vindt u de producten die dan te verkijgen zijn.

Bekijk hier ons huidige seizoens assortiment


Tijdens onderstaande Feestdagen kunt u speciale producten van ons verwachten:

Valentijn
Valentijnsdag is de dag van de liefde en daar hoort elkaar verwennen met bijvoorbeeld heerlijke chocolades bij.

Moederdag/vaderdag
Elk jaar zetten wij onze vaders en moeders een dag in het zonnetje. Hoe kan dat beter dan met onze heerlijke lekkernijen? Speciaal voor deze dagen zetten wij ons in om mooie producten te maken die een lach op het gezicht van iedere vader of moeder toveren.

Sara en Abraham
Wat een mooie leeftijd, 50! Dat mag gevierd worden en daarom maken wij er speciale producten voor. Een Sara taart of een lekkere Abraham koek, het kan allemaal.

Geboorte
Misschien wel de mooiste feestdag die er is, de geboorte van een kind. Wilt u de ouders verrassen met lekkernijen, of wilt u iets heerlijks hebben voor mensen die bij u op kraam visite komen? Wij maken het met liefde.

Pasen
Paaseitjes, chocolade paashazen en nog veel meer lekkers. Mooie producten die onlosmakelijk verbonden zijn met deze gezellige tijd.

Lente
Van de lente krijgt toch iedereen een beetje kriebels in de buik. De bloemen ontluiken en dat ziet u bij ons natuurlijk ook terug in onze mooie producten.

Koningsdag
Feest in het hele land, dus ook bij ons! Wij vieren Koningsdag met oranje versnaperingen die we speciaal bakken, natuurlijk voor de Koning, maar vooral voor u. Komt u ook proeven?

Herfst
De blaadjes verkleuren, de temperatuur daalt en de dagen worden korter: herfst! Hier horen natuurlijk herfstachtige chocolade en bonbons bij.

Sinterkaas
Geen betere gelegenheid om te genieten van chocolade en koek dan tijdens Sinterklaas. En wat is er veel te vinden!

Kerst
Zin in kerst chocolade of op zoek naar kerst chocolade om weg te geven? Wij maken elk jaar lekkere en leuke chocolade voor in de kerstboom of om zomaar van te smullen.

Oud en nieuw
De lekkerste oliebollen uit de regio voor oudejaarsavond vindt u bij ons. En natuurlijk niet alleen oliebollen, maar ook andere smakelijke producten die oud en nieuw extra glans geven.

5000_Geschenkpakket1